Broer van Vlogsters belt Youness Boos Op {video}

Ik snap het eindelijk, de broers van dit soort vlogsters willen vooral met mij praten over hun problemen. Ze uitte hun frustratie op mij en moeten dan vervolgens terug naar de werkelijkheid, namelijk de wereld waarin de vrouwen uit hun familie de dienst uitmaken.

https://dai.ly/x729bfp


Post Author: Youness Ouaali

15 reacties op “Broer van Vlogsters belt Youness Boos Op {video}

  Boyafar

  (20/02/2019 - 20:26)

  test

  al Kurdi

  (17/02/2019 - 12:22)

  al Kurdi

  (13/02/2019 - 21:55)

  @mebaba

  يخادعون الله والذين آمنوا وما يخدعون إلا أنفسهم وما يشعرون
  2/9 They (think to) deceive Allah and those who believe, while they only deceive themselves, and perceive (it) not!
  Zij trachten God en de geloovigen te misleiden; maar zij zullen slechts zich zelven misleiden, en begrijpen het niet.

  mebaba

  (13/02/2019 - 21:33)

  al Kurdi schreef:
  februari 13, 2019 om 7:01 pm

  Die gast is ongeloofwaardig omdat hij niet onafhankelijk kan optreden. Zijn brood heeft hij altijd verdiend als (semi)ambtenaar. Nu verdiend hij zijn geld met advieswerk…zijn opdrachtgevers zijn overheden en organisaties die worden gesubsidieerd door overheden. Hij moet ze dus wel naar de mond praten. Vandaar dat je hem heel vaak de meest rare uitspraken ziet doen maar wel uitspraken die de Nederlandse overheid verlangt van hem: “er moet een verlichte islam komen”, “er moeten meer vrouwen in moskeebesturen”, “we kunnen niet zeggen: dit heeft niets met de islam te maken (refererend naar terrorisme)”.

  Gast heeft duidelijk niks geleerd van de geschiedenis van het christendom in Europa. Juist doordat christenen (vooral na WW2) meegingen in deze liberaal seculiere eisen zijn de kerken nu leeg. Doordat men het christendom steeds aanpaste aan eisen van buitenaf werd het irrelevant. Een geloof moet immers leiding bieden en niet geleid worden. Een leidingsbron moet per definitie stabiel en gefixeerd zijn en niet met de wind meewaaien. Moslims zouden wel heel dom zijn exact dezelfde fout te maken als de christenen een paar decennia geleden.
  Elforkani zit in dezelfde club als Ahmed Marcouch, Saïd Bouharrou, Fatima Elatik enz. Het is een klein netwerkje dat elkaar posities en subsidies doorpaast. Een club bestaande uit van oorsprong PvdA-Marokkanen uit Amsterdam-West.

  Vooral dat RMMN (Raad Marokkaanse Moskeeën Nederland) is een hele dubieuze ondoorzichtige club. Marcouch komt daar van oorsprong vandaag. Is van daaruit stadsdeelvoorzitter geworden voor de PvdA en heeft verder carrière gemaakt, nu zit die Saïd Bouharrou er….een totale jaahil inzake islam.

  al Kurdi

  (13/02/2019 - 19:01)

  @Youness:
  Twee potentiële klanten voor je blacklist
  El Varken en co
  https://youtu.be/HDVUPvj0xYw?t=915

Geef een reactie