”DE NIEUWE MAAN” WIL NIEUWE ISLAM

Ja mensen, vroeg of laat moest dit besproken worden. De Nieuwe Maan representeert ons niet. Boef, Omari en die hele (zieke)popcultuur pathologische subgroep representeert ons niet. Terroristen representeren ons niet. Straat onzin representeert ons niet…Maar wat wel? Wat kunnen wij wel zien als de juiste representatie van ons waardesysteem?  Wat creëert of herrijst de Andalusische übermensch  uit zijn graf? Wat creëert de spirituele zeer principiële mens?
Het is de islam dat als fundament dient!

Merendeels zijn het de ideeën die de mensen beïnvloedden, mensen proberen elkaar te overtuigen van zijn of haar standpunten. Dat is al zo gaande van oudsher. Er zit een zekere inclinatie om de waarheid te kennen. Wat mij zo stoort aan de Nieuwe Maan is dat het zich profileert als een legitieme stem van de moslim gemeenschap. Alsof ze middels stemmen is gekozen om de ideeën die wij hebben te verkondigen.. terwijl de ideeën die ze verstrooien niet eens in de buurt komt van dat van de moslim. Wat promoten figuren als Fidan dan eigenlijk? Filosofisch gezien zijn ze zo lek als een mand, maar waarom hebben ze zoveel back-up vanuit Hilversum? Heel simpel ze willen de conservatieve groepen die nog bezieling kennen een losse moraal aanpraten. Ag seks voor het huwelijk kan toch, Ag lekker doen wat je wilt niets mis mee. Ag de islam, iets voor thuis en voor het hart. Gewoon lekker losgaan, lekker van bil gaan. Lekker de sociale cohesie aan flarden scheuren. Luister niet naar je ouders die je in de wereld hebben gebracht. Volg de aandrang en sluit je logischerwijs dus aan bij de popcultuur! Laat je leiden door de nepleefstijl van bekende instagram figuren die je producten en onzekerheid over de eigen uiterlijk aanpraten met hun fake beauty standaard. Het gaat om gezien worden! Dus twerk je erop los, of kom met zelfhaat uitspraken of draai je linker been wat meer naar binnen zodat je kont wat groter lijkt op je foto. Want als je opvalt dan doe je ertoe! Dan kan je lekker geld verdienen.

Het kann niet anders, we moeten die transitie maken naar zelfredzaamheid. Ik blijf opperen voor een nieuwe beweging binnen de moslim gemeenschap en in het specifiek de Marokkaanse gemeenschap aangezien wij wat meer onze bekken opentrekken dan alle andere groepen. Ik opper voor een hoge cultuur beweging wat klasseloos is. Dus zowel de arbeiders als hoge klasse kunnen zich bedekken met die culturele mantel. Ik roep op voor een herwaardering voor de eigen geschiedenis en islamitische richtlijnen! Andalusië is voor mij de archetype van een eindbeschaving. Zeer spiritueel, principieel, organisatorisch goed bestuurt, en niet te vergeten ook een moralistische beschaving wat een enorme dorst kende voor ontwikkeling en kennis. Hoe creëren we of cultiveren we deze vervlogen, maar zeer belangrijke waarden???? Een rationele conservatieve beweging met haar eigen podcasts, intellectuele denkers en back-up door de ondernemers is een noodzakelijke vereiste!!

We moeten af van dat gescheld en gehuil. Je creëert hiermee alleen afhankelijkheid. We moeten op onze eigen benen kunnen staan. Aantijgingen, geframe en halve waarheden bestrijd je alleen met steekhoudende tegenargumenten. Gescheld of gehuil doet niets meer dan de karakterisering en onzin over ons waarde toekennen.

Maar hoe doe je dat als je gebrekkig bent in je woordenschat en vol zit met emoties als er weer wat wordt gezegd over de moslims?
Je moet je brein voeden met informatie, de juiste informatie. En als er geen dialectiek, diepe gesprekken gaande is in je eigen gemeenschap dan kom je moeilijk aan de correcte informatie die je helpt in je spirituele en cognitieve ontwikkeling. We moeten meer websites en kanalen uit de grond stampen, dan bedoel ik de correcte visie, outlets die het conservatisme propageren. We zitten nu op een punt dat we een afslag moeten nemen of het wordt dat waar we leeg van raken of het wordt de opkomst van een nieuw denkwijze waar het draait om kennis, ratio en de islam.

Daarom doe ik bij deze een oproep naar mijn intellectuele broeders.. begin een eigen YouTube kanaal! Jullie zijn de voorhoeders, dus neem je verantwoordelijkheid en voor de rest van de gemeenschap; in het specifiek de ondernemers.. steun middels donaties dit soort projecten!
Neem je verantwoordelijkheid. Als de eerste generatie hier haar eigen moskeeën kan bouwen en andere projecten, terwijl ze zonder de taal te kennen aan alle kanten werden uitgebuit.. dan kan jij ook wel paar euro’s missen.

Het wordt hoogtijd voor een eigen beweging. Nu moeten we aandacht geven aan de juiste mensen er moet een sprong komen van Marokkanen bijeen praatgroepen naar diepzinnige en langdurige conversaties met de eigen platforms. We kunnen ons doodergeren aan Fidan van de Nieuwe Maan, een programma wat je letterlijk kan zien als paard van Troje, of we beginnen onze eigen politieke kanalen en culturele kanalen. En creëren duizenden Mohammed Hijab, Hamza Tzortzis, Hamza Yusufs in plaats van enkelen.

We moeten ideeën op een intelligente manier naar de man brengen. Ofwel cultiveren van de correcte zienswijze.

En wat wij moeten doen is ons verzoenen met redelijk rechts Nederland. Dan heb ik het over cultureel rechts, want dit systeem is zelf de kwaal van alle problemen zij het cultureel of geopolitiek. Het creëert een zeer afleidend menstype wat oneindig blijft consumeren om zichzelf te troosten, dit is niets meer dan een symptoom van een systeem dat inherent een politieke en spirituele crises kent en oorlogs drift(Vanwege de illusie van de vrije markt.. privatiseren, privatiseren en nog eens privatiseren!)

Iedereen met een beetje verstand ziet gewoon dat links ons tot haar huisdier wilt maken en dat rechts ons wilt neerzetten tot net niet mens. We moeten door een eigen zuil weer die zelfvertrouwen krijgen, zonder schaamte voor ons waardesysteem staan, wat eigenlijk ook alle twijfels en vooroordelen wegveegt bij rechts en redelijk links. Alleen zo kunnen wij de sociale harmonie die er moet plaatsvinden creëren! We moeten liberaal-hedonisten niet meer de podium geven die ze niet verdienen. We moeten het hef in eigen handen nemen!

       Waar staan wij eigenlijk voor?

 • Familie
 • Tradities
 • Natuurlijke verhoudingen tussen man en vrouw
 • Spiritualiteit
 • Kennis georiënteerd
 • Gepaste entertainment(Niet te veel en niet te weinig; om de harten niet te verzwakken)
 • Rechtvaardigheid
 • Gemeenschap
 • Zedelijkheid

En dit alles is islam geïnspireerd. De islam dient als kader.
We hebben iets wat de linkse nihilisten en rechtse atheïsten niet hebben. Een objectieve morele anker in de vorm van de islam waar wij al onze ideeën op kunnen staven.
Al dat gekuch van hun is uiteindelijk in de filosofie(Epistemologie, ontologie etc etc)
Toch niets meer dan een subjectieve kijk op moraal. Hun filosofie leidt onontkoombaar tot decadentie, depressie en sociale desintegratie.
We moeten ons “zijn” niet opheffen om leuk mee te doen met de rest, maar ook niet ons inwendig keren. We moeten ons oriënteren tot intermenselijke verzoening maar onder onze eigen voorwaarden.

Inshallah

Post Author: IbnKhaldun

9 reacties op “”DE NIEUWE MAAN” WIL NIEUWE ISLAM

  Exploit

  (30/04/2019 - 15:46)

  Liep net buiten en sprak tegen mijn zelf echt gewoon keihard want fuck it weet je. En de vlotheid waarmee de woorden uit mijn mond kwamen was gewoon abnormaal…. Nooit naar gekken mensen luisteren anders ga je twijfelen over realiteit enzo en dat allemaal zonder gesprekspartner… Misschien omdat ik te weinig heb geslapen hmmm….

  Exploit

  (30/04/2019 - 13:09)

  Meskien ibnkhaldun, voodat je izen gekke existential crisis krijgt. Ik ben van Marokkaanse afkomst en mannelijke geslacht…. op insta heet ik hafid.el.3

  Mina Dobbelsteen

  (14/04/2019 - 23:04)

  Salam Younes, ik begrijp wat je wilt zeggen, maar ik voel dat je zelf zoekende bent naar hoe deze neo Andalusische gemeenschap eruit moet zien. Let op, de islamitische gemeenschap in Andalusië kende veel joodse infiltranten en daarom ook een interne strijd. Er was geen cohesie meer en daarom kon het Spaans Christelijke koningshuis toch met enig gemak de moslims in Andalusië verslaan.
  Kijk eens op de website van Martin Vrijland. Daar zul je lezen wat de vrijmetselaars plannen zijn voor de islam.
  Maar zij maken plannen, terwijl zij niet weten dat Allah Zijn plan heeft.
  Moslims zullen eventjes een korte periode Europa innemen. Momenteel heeft Turkije het tweede sterkste leger binnen de NAVO landen en zal Marokko tegen 2030 een ruime 45% van de Europese electrische energie consumptie bevoorraden. Algerije is Europa’s belangrijkste olieproducent (stil gehouden door Frankrijk). Amerika gaat na de Brexit samen met Engeland een economische diepe duik nemen, Europa zal volgen in de recessie. Dat is het moment wanneer Turkije met Iran als partner Europa via de Balkan binnen zal vallen. Griekenland weet het maar kan niks doen dan afwachten, want Griekenland zit al aan de grond. Italië probeert nu al een defensief gesloten grenzen beleid te voeren, want Italië weet ook al wat er op ze af gaat komen. Balkan kan niks uitrichten, Putin staat aan de kant van Iran en Turkije. China financiert gretig mee. De Europese landen gaan hulp zoeken bij het oprukkende India, de nieuwe bondgenoot van Israël, die ironisch genoeg de pesthekel heeft aan christenen, joden en moslims en nog een koloniale appel te schillen heeft met Engeland.
  Helaas zijn de overheden van Turkije, Marokko, Saoedi Arabië en Iran ook satanische vrijmetselaren en laten ze toe dat hun geheime medesatanist Israël Europa zal bevrijden van de moslims en wordt Israël de nieuwe wereldleider met bestuur niet meer vanuit Washington of Londen, maar vanuit Jeruzalem dat tegen die tijd vol staat met ambassades.

  Exploit

  (14/04/2019 - 03:04)

  ‘3andalousesaus

Geef een reactie