Dit is waarom getrouwde vrouwen vreemdgaan

Heey youness heb gisteren jouw verhaal gelezen en wollah het klopt. Heb mij dood geïrriteerd aan die gasten en wijven die zeggen werk heeft er helemaal niets mee te maken. Ik ben zelf vrouw en ieder andere vrouw kan jou bevestigen in privé dat bijna elke vrouw weleens vreemd is gegaan. Ik ga niet heilig spelen, ik ben ook vreemd gegaan en ik kan jou uitleggen waarom vrouwen vreemd gaan, ten minste dat is mijn ervaring en van vele andere vrouwen die PERSOONLIJK ken. Voordat iedereen zegt dat ik een hoer ben en met alleen hoeren omga, zelfs moeders die volwassen kinderen hebben gaan vreemd. Dit terwijl ze in de buurt bekend staan als vrome huisvrouwen die niets, maar dan ook bijna niets verkeerds doen.

Ik ga jou vertellen wat heel veel vrouwen niet durven te vertellen en dat is de waarheid, wij vrouwen zijn zwak geschapen, dit is een FEIT waar we niet omheen kunnen. Zoals jij gisteren zei, het leven in Nederland is duur en er moet door beiden gewerkt worden wil je redelijk kunnen leven. Het huwelijk zelf is een BITCH met af een toe een UP, maar vooral DOWNS. De ene beproeving volgt de andere, en irritatie stapelen zich op. Wat denk jij nou zelf??? Dat ik het huishouden doe, kinderen eten geef, wat uurtjes werk, kinderen ophalen, kinderen eten geven terwijl ze tegen me krijsen. Kinderen die het hele huis ruineren wat ik weer moet opruimen, eten maken voor m’n man die thuis komt na z’n werk. En precies dat ik denk even gezellig kletsen en tijd voor ons heeft meneer geen zin om te praten en zit ie weer op z’n telefoon. Na eten standaard naar boven rennen alsof ik een ziekte ben waar je niet te lang bij in de buurt moet blijven en gaat ie douchen en omkleden. Want meneer heeft een belangrijke zakelijke gesprek in theehuis met andere levenloze figuren om vervolgens rond 01.00 thuis te komen.  

Ik ga jou vertellen Youness, kijk op het begin was leuk, verliefd, houden van, tijd met elkaar doorbrengen en veel passie. Heel veel passie!!! En uiteindelijk wordt dat minder en minder en minder, maar stiekem was het ook fijn, want dan had ik even tijd voor me zelf. Jij weet niet hoe rot het voelt als je als vrouwzijnde echt alles in huis en buitenhuis doet om vervolgens STANK VOOR DANK te krijgen. Hoe vaak ik ook smeek dat hij bepaalde dingen moet doen, wollah ze doen het tegenovergestelde of 2 keer erger. Kleine dingen zoals de was netjes in de wasmand, of plassen in de wc-pot in plaats van alles te spetteren als een kleine KK kleuter, sorry voor m’n taalgebruik. Nooit maar ook nooit dat de meeste denken laten we een keer afwassen en als een enkele het doen, dan doen ze alsof ze een wereldprestatie hebben neergezet en wachten ze op een beloning.

Kijk dit allemaal kunnen wij vrouwen wel handelen en dat kan ik je zwart op wit meegeven, geen probleem, sabr. Maar waar het altijd fout gaat en dit moet je goed lezen is dat je als KK zwerver geen ene moer doet en wij vrouwen alles moeten doen, dat ik dan m’n man vervolgens moet betrappen met een gare blonde olifant is niet normaal pijnlijk!!!! Beeld je in, je doet alles, maar dan ook echt alles. Wil heel graag een knuffel, want seks is al teveel gevraagd, en wat doet meneer, hij moet seks gesprekken voeren met gare stinkhoeren. Hele ruzie, chaos, scheiding op de tocht en dan doen mannen datgeen waar ze goed in zijn, vrouwen onzeker maken, kut gevoel geven en in the end is het opeens mijn schuld want ik zie er niet meer uit als 10 jaar geleden, doe niks aan verzorging en nog meer van die onzin. Dit terwijl meneer vind dat ik juist te mooi gekleed naar buiten ga en te verzorgd. Nou Youness hele familie houd je rustig en je accepteert het. Ga dan maar nog eens kracht vinden om te koken, huishouden en te werken. Het is er niet. En wollah Youness, vrouwen willen gewoon gehoord worden, een oprechte compliment, een knuffel en ik zeg gewoon waar het opstaat, voldaan worden in bed. Maar onze mannen en ook die mijne toen keek me aan alsof ik poep was en elke aanraking van mij kant naar hem leek alsof hij doodging , zo onprettig en wij voelen dit aan ook al denken jullie van niet.

Op een gegeven moment betrap je je man telkens vaker en op een dag die je al zag aankomen en dit iets wat wij ook gewoon voelen betrap je je man met een chick dat net uit de luiers komt. Wat moet je doen??? Leg me uit, ik ben 39 jaar en 4 kinderen. Het beste wat ik kon doen is gewoon Sabr hebben, want scheiding gaat me nog dieper in de problemen werken. Hij doet zijn ding en ik de mijne, maar zelfs als meneer geen hoofdpijn van mij krijgt blijft hij behandelen als poep. Wat denken jullie dat wij zijn??? Robots zonder gevoel??? Vrouwen zonder trots??? Het doet zoveel pijn wat ik je niet kan beschrijven en dan zul je altijd de duidvel aan je zijde hebben. Want daar wanneer je het leven niet ziet zitten krijg ik aandacht, compliment en ik zie iemand me vol met bewondering bekijken op werk. En ja het meeste vreemdgaan gebeurd op werk wat ze je ook wijsmaken. Ik schaam me bijna om het te vertellen, maar wollah ik doe het. Ik haatte mij man zo erg dat ik dus een affaire begon zoals velen die in hetzelfde schuitje zitten. En ik ga niet liegen, de spanning was heerlijk, de seks was alsof ik 18 weer was. Daarnaast voel je weer iets hards in plaats van half zachte worst die geen zin heeft. En het fijnste van alles is dat iemand met je bezig is en enorm van je geniet, vooral dat was echt fijn en dat kan elke vrouw beamen die vreemdgaat. Mijn man wilde me bijna niet kussen, dit terwijl de andere man geen enkele plek met rust liet om het maar netjes te zeggen. En ik zweer bij Allah swt dat een bekende van mij altijd in haar mond liet komen en het eerste was ze thuis deed was met haar man zoenen om zo die wraak rustgevoel te geven. En ik snapte haar heel goed! Weet je hoeveel vrouwen een eigen schoonmaakpandje nemen in de avond, en ik kan moeilijk zeggen wat de percentage is, maar geloof me, het is meer regel dan uitzondering, er wordt daar volgas geneukt. Want schoonmaak manager komt de boel even ‘’inspecteren’’ En terwijl de vrouw vreemdgaat zit meneer met dikke olifant ergens gezellig te zijn. Wollah het zijn de mannen die het als eerste verpesten, ik zou nooit zoiets zomaar doen. Ze maken ons kapot. Jij werkt je rot en dan koopt je man een cadeau voor die blonde wijven, dit terwijl de mannen nauwelijks tot nooit cadeau kopen voor hun vrouwen.

Soms is een ”LOVE YOU” genoeg

Ik praat het niet goed, want ik ben hartstikke fout geweest. Is een grote zonde en dat weet ik. Maar als je echt wil weten waarom we vreemd gaan, we hebben geen godsvrees en we houden niet van Allah zoals zou moeten. Mijn man bijv. bad niet en soms weer wel, We gaan al vreemd bij Allah laat staan bij onze partners. Als je wil kan ik een top 10 hoe je erachter kunt komen heel makkelijk of je vrouw vreemd gaat.

Met vriendelijke groet; Vrouwen Brein

Post Author: Youness Ouaali

17 reacties op “Dit is waarom getrouwde vrouwen vreemdgaan

  AmazighMuslim

  (04/12/2019 - 15:51)

  Ach een typische aradier hoertje.

  Ik vind het altijd grappig dat de Imazighen als ongelovige Azulisten worden afgeschilderd terwijl wij toch wel de vroomste Moslims in Tamazgha zijn.

  En als je Dihya zo noemt dan zijn jullie aradiere teefjes toch minder dan het stront in onze stallen.

  Al-Maliki

  (30/05/2019 - 17:04)

  @Exploit ik vernoem het naar kahina de berber hoer

Geef een reactie