Ex van Selma geïnterviewd over hun relatie


Als eerst wil ik je bedanken dat je de tijd neemt om de volgende vragen te beantwoorden. Mijn eerste vraag is wat er allemaal waar is over wat er wordt gezegd over jullie, want ik zag dat iemand met jouw naam op insta een verhaal naar buiten heeft gebracht. Was jij dit? “Salam alaikum. Nee achter dat insta verhaal zit ik niet. Ik wil zo min mogelijk bezig zijn op social media en daarom zie je mij bijna ook niet met foto’s en video’s. Er is heel veel beweerd en gezegd en dat is wel jammer, want bijna niets klopt van wat er beweerd wordt.”

Wat is de band tussen jou en Selma Omari en waarom is het uitgegaan?Selma en ik kennen elkaar echt heel erg lang, eigenlijk al vanaf onze jeugd. Wij waren altijd al goed met elkaar en stonden als vrienden voor elkaar klaar. Zo heeft zij een hele moeilijk tijd gehad waar iedereen van af weet, en dan was het meer dan normaal dat je dan iemand steunt. Ik ga niet ontkennen dat ik geen relatie met haar heb gehad, want dat is wel zo. Maar zeker geen 10 jaar! Het is vaak aan en uit gegaan tussen ons en iedereen heeft het over vreemd gaan waar niks van waar is, want als het uit is tussen een stel kun je niet vreemd gaan. Ik snap eerlijk gezegd ook niet waarom mensen dat denken, want je kunt toch duidelijk zien dat zij afgelopen jaren in gezelschap was van andere mannen dan ik. Iedereen weet dat je niet zomaar met iemand thuis kan komen, bij ons in elk geval niet. We hebben vaker discussie gehad over wat ik verwacht van een vrouw. Zij voldeed niet aan die verwachtingen en ging door al dat vloggen juist verder weg van wat een vrouw hoort te zijn. Iedereen z’n leven.”


Wel weet ik dat ze via YouTube niet al die spullen kon kopen, want Selma verdiende via YouTube ongeveer 900 euro per maand.

Misschien een beetje een domme vraag, maar investeerde je echt veel in haar? We zagen in een vlog dat zij bijvoorbeeld een tas kreeg van duizenden euro’s en allerlei dure schoenen en kleding. ”Die tas heb ik niet voor haar gekocht en kleding, of schoenen ook niet echt. Natuurlijk koop je spullen voor elkaar als je met elkaar gaat, maar wat je zag in die vlogs waren leugens en ik stond daar ook totaal niet achter. Maar jij weet als geen ander dat jullie alles doen voor aandacht en het zou heel mannelijk van je zijn om mijn antwoorden niet te bewerken en dit ook te posten. Iedereen weet dat ik dat hele vloggen onzin vindt. De spullen kocht ze zelf, of van iemand anders gekregen. En niet alles wat je ziet hoeft echt te zijn. Wel weet ik dat ze via YouTube niet al die spullen kon kopen, want Selma verdiende via YouTube per maand ongeveer 900 euro.”

Is Selma Omari vreemd gegaan in jullie relatie? ”Niet dat ik weet en verder boeit mij dat ook helemaal niet. Dat is tussen haar en de schepper”

Wat heeft Selma aan haar lichaam laten doen en ik vraag me oprecht af wat je in zoiets kunt zien? sorry dat ik het zo hard zeg, maar ik snap het dus echt niet. ”Wat zij allemaal aan haar lichaam heeft gedaan heeft ze zelf al aangeven en zou je aan haar moeten vragen, dat zijn niet mijn zaken. En zoals ik al zei, we kennen elkaar al echt heel lang. De Selma die jullie niet zien is niets vergeleken met de Selma van 6 jaar geleden kan ik je vertellen. En ik snap best dat jij dit niet snapt, want zo heb jij al moeite om onderscheid te maken tussen een 15 jarige en een 23 jarige. En dit bedoel ik niet om te beledigen, maar ik snap dit dus ook niet.”

Hoeveel verdient Selma Omari per maand met al haar social media activiteiten? ”Ik ben niet haar boekhouder, maar kan je wel de nummer doorgeven als je wil. En het grappige is dat jullie allemaal jullie privé levens delen met de rest voor de wereld voor een salaris die je ook zou kunnen verdienen als je gaat vakken vullen. En al zou je 10.000 euro per maand verdienen, privacy lijkt mij waardevoller dan die euro’s.”

Heeft Selma Omari echt een relatie met boef, of is het weer één of andere media stunt? ”Ik heb je filmpje gezien en ik geef eerlijk toe dat ik denk dat je er niet heel veel naast zit. Ze hebben elkaar allemaal nodig in dat wereldje om in de spotlight te blijven. En zodra het weer uitgaat krijgen ze weer die aandacht die ze nodig hebben en kan boef weer een liedje daarover maken. Als hun dit allemaal gelukkig maakt dan wens ik hun het beste. Is hun leven en niet de mijne.”

Wat zou je nog willen zeggen tegen iedereen of Selma/boef? ”Het enige wat ik wil zeggen is dat iedereen elkaar in de waarde moet laten en vooral bezig te blijven met wat er in je eigen straatje afspeelt. Snap echt niet dat mensen zoveel met elkaar bezig blijven. Het leven is daar tekort voor.”Ik had nog meer vragen gesteld waar ik geen antwoord op heb gekregen.

Post Author: Youness Ouaali

8 reacties op “Ex van Selma geïnterviewd over hun relatie

Geef een reactie