Exclusieve interview tussen Selma Omari en Youness

Hoi Selma wat apart om je in het echt te zien. Zoals afgesproken ben ik dit gesprek niet aan het opnemen, zowel niet op geluid als beeld. Ja oké, maar alsnog vertrouw ik je niet, want jullie mannen zijn allemaal hetzelfde. De ene belofte na de andere, maar in the end komen jullie niks na. Waarom denk je dat ik zo naar de klote ben, VRAAG HET ME DAN!!!! (Ze verheft haar stem en kijkt gangster en huilend tegelijk)

Oké Selma, waarom ben je zo naar de klote? Dat is de schuld van de mannen, want allemaal willen ze maar 1 ding, en zodra ze het krijgen willen ze alleen maar dat. Je hebt me lichaam gezien toch op Insta? Eerlijk, welke man wil dat niet? En ja ik ben nu een beetje aangekomen maar ik weet hoe dat komt. Ik train heel hard, maar gek genoeg blijf ik aankomen, maar dat heeft dus te maken met het slikken. Dus dat slikken doe ik niet meer. En ik heb geluk dat boef echt gierig is en zijn eigen spul wil slikken, dus dan hoef ik ook geen nee meer te zeggen wat ik normaal gesproken sowieso alleen maar zeg om mooiere cadeautjes te krijgen als ik het alsnog doe.

Wtf, slikken???? Waar heb je het allemaal over? Google maar, van sperma slikken wordt je dik. Je had me vroeger moeten zien, maar dat was ook een periode dat ik dat veel deed zegmaar. Ik wil daar eerlijk gezegd niet over praten, want dat is tussen mij en de 1200 andere mannen. Dat gaat dus eigenlijk niemand wat aan.

Dus eigenlijk geef je toe dat je een kech bent? Ik ben zeker geen kech noch een slet, ik ben een business woman die neukt voor spullen. En dan??? Ik hou van seks plus ik krijg er ook nog eens voor betaald, wat wil je nog meer? Beter een business woman dan een slet, ja toch, of niet soms? (Ze kijkt me vragend aan met haar gezicht richting het plafond en haar ogen naar beneden gericht, een beetje als 2-pac met ‘’keep your head up’’)

Wat ik heel raar vindt is dat je de islam weinig laat zien, maar de zondes volgas promoot, hoe rijm je dit? Islam is tussen mij en de schepper en de zondes zijn eigenlijk geen zondes want je kent mijn intentie niet. Misschien doe ik dit wel allemaal om jonge meiden te waarschuwen om niet te zijn zoals ik. Snap je? En by the way je hebt het over islam terwijl je shisha kan klaarmaken maken, maar niet de tijd neemt om te bidden, HOE DAN??? (Selma barst in tranen uit, ze wil knuffelen maar ik word ‘’gebeld’’ door mijn broertje en kijk bang de andere kant op terwijl zij haar armen uitstrekt om contact met mij te maken)


leer de portemonnee kennen en niet de persoon’’. Zolang ik genoeg krijg van de portemonnee zal ik de drager ervan alles geven wat hij maar wenst

Klopt het dat je vreemdging in je relatie en hoe heb je boef leren kennen? Je kan wel shisha klaarmaken, maar bidden heb je geen tijd voor en dan nog klagen over dat ik vreemd ga. Ik ben nooit vreemd gegaan, want ken alle klanten..uh..ik bedoel ik ken alle gasten heel er goed, dus ja, dan zijn het dus geen vreemden en kan er dus ook nooit sprake zijn van vreemdgaan. Hooguit bekendgaan, snap je wat ik bedoel?? (Selma kijkt nu heel trots uit haar ogen alsof ze iets heeft uitgevonden) En over boef, Ik ken hem niet, en dat hoeft ook niet, want ik heb altijd 1 gouden regel, ‘’leer de portemonnee kennen en niet de persoon’’. Zolang ik genoeg krijg van de portemonnee zal ik de drager ervan alles geven wat hij maar wenst”. En laten we eerlijk zijn, kijk naar mij, je zou me zeh3ma niet betalen om met mij te gaan?

Selma, hoe belangrijk is geld in jouw leven? Geld? Geld….wat is geld waard, helemaal niks!!! Geloof is het belangrijkst voor mij, want wat als ik voor mijn schepper sta, dan wil ik met opgeheven hoofd trots voor mij schepper staan. Wollahi al die meiden die maar achter geld aangaan zullen vernederd worden op aarde met een man die wel tijd heeft om een shisha te maken, maar geen tijd heeft om te bidden, is toch erg Youness, of niet soms?? (Weer barst Selma snotterend in huilen uit en probeer ik me kut-telefoon voordat het te laat is en ik aangeraakt wordt door deze internationale ziekte verzamelaar)

Als laatste een vraag, wat kunnen we van jou verwachten in de toekomst? Wist je dat ze mij de Marokkaanse Kim Kardashian noemen?

Ja klopt, ik hoorde ooit dat je dat beweerde en op de dag van vandaag weet ik nog steeds niet een overeenkomst te vinden tussen jullie twee, maar prima, zal wel de enige zijn en daarnaast zie ik ook niet zo goed, want heb -2. Godzijdank trouwens, anders zou ik nu kapot gaan van het lachen, maar wat kunnen we nou van je verwachten in de toekomst? Ik wil de eerste moslima zijn die met 4 rijke mannen tegelijkertijd gaat trouwen terwijl ze alle 4 tassen en schoenen voor me gaan kopen. Dit is echt mijn goal. (Selma kijkt me super blij en verliefd aan alsof ze het al voor zich ziet gebeuren) Maar wolllah ik word woest als ze wel tijd hebben om shisha te maken, maar geen tijd hebben om te bidden, want dat is toch raar.

Aldus het fictieve interview tussen Selma en Youness

Post Author: Youness Ouaali

7 reacties op “Exclusieve interview tussen Selma Omari en Youness

Geef een reactie