Hoofddoekjes op festivals, het kan gewoon in 2019.

Ik zat diep na te denken hoe ik deze ziekte zo netjes mogelijk naar buiten kon brengen, maar het enige wat in mijn hoofd rond galmt is ”wat een vieze kenkerhoeren in deze kkhoerentijd” Het is een gevoel van boosheid en frustratie door elkaar, afgewisseld met een vleugje gevoel van ongeloof en verbijstering. Hoofdvraag in dit stuk zou dan ook moeten zijn, ”waar is het toch in godsnaam fout gegaan?”

Waren het onze opa’s en oma’s die nooit deze kant op hadden moeten komen vanuit het toen arme en onderdrukte Marokko? Was het misschien beter als ze daar gebleven waren? Ikzelf denk van niet, want het bewijs hiervan is dat de vrouwen (ja ook mannen eh klote feministe, doe effuh rustig aan) nu tegenwoordig in Marokko nog meer afgedwaald zijn van Islam dan de vrouwen hier in Nederland. Het probleem ligt denk ik als eerste bij de opvoeding en de identiteitscrisis die wij Marokkanen hebben. Ik bedoel de Nederlanders zien ons als buitenlanders, hoe hard we ook onze best doen. Ik bedoel er hoeft maar 1 Marokkaan iets slechts te doen, en we mogen als groep weer helemaal opnieuw beginnen. Daarom geloof ik zelf niet in die onzin van ”wij moeten goed zijn” Er is namelijk geen wij, je ziet zelfs families die niet met elkaar door 1 deur kunnen, laat staan een heel volk. Daarom zou je eigenlijk schijt moeten hebben aan wat blank Nederland vindt van ons soort. En volgens de echte Marokkanen zijn wij geen echte Marokkanen maar verwende Europeanen. Kortom, zwarte schapen die hun weg niet weten te vinden in de grote massa.

Onze ouders kenden de wegen niet goed in Nederland en waren vooral gefocust op overleven, dat is namelijk een gevoel waarmee ze zijn opgevoed en basis stond voor alles wat ze deden en vonden. Er was zoals ik eerder zei veel armoede en honger daar waar zij vandaan kwamen uit Marokko. Zij hadden geen tijd voor praten met hun kinderen, maar waren van de daden en 18 uur per dag werken. De gezondheid van de oudere Marokkanen is dan ook de handtekening van de uitbuiting die zij hier in Nederland hebben ondervonden. Hun kinderen gingen verder met die gedachtegoed en waren vooral rijkdom aan het opbouwen in Marokko ten koste van hun kinderen, de derde generatie. Deze derde generatie liet niet meer over zich heenlopen, dit zorgde voor haat van Nederlanders, want hun bloed is nou eenmaal het nageslacht van slavenhandelaren die het liefst moorden en roofden, je weet wel VOC mentaliteit waar ze zich nog steeds niet voor schamen, sterker nog, ze zijn er trots op. Maar zij kende het bloed van een Marokkaan niet, dat was psychisch en had vaak de neiging voor niets bang te zijn en 3 keer harder terug te slaan dan wat het voor de kiezen kreeg. Jarenlang waren wij de slechteriken en stonden wij letterlijk wekelijks op de hoofdpagina van de grootste krant van Nederland. Jarenlang werden en worden wij nog steeds gediscrimineerd zelfs als het gaat om een baan te krijgen. Jarenlang werden wij scheef aangekeken en dan vinden ze het nu raar dat er een kleine groepje meedogenloos is geworden. Als je het mij vraagt is deze groep het best gere-integreerd, want zij zijn de nieuwe VOC strijders waar de blanke elite nu jaloers op zijn omdat het ze doet denken aan hen voorouders die hun plek aan het kwijtraken zijn. Nu zijn het vooral de Mo’s en Badr’s die de dienst uitmaken op straat.

Maar nu even over onze zusters die dus zonder schaamte en blozen met hun islamitische kledingstukken los aan het gaan zijn op festivals. Kennen jullie de waarde van de hijab? Kennen jullie de waarde van het zijn van een vrouw? Kennen jullie de waarde van schaamte en eer? Natuurlijk kennen jullie het niet, jullie zijn uitschot dat zich voortbeweegt als diamantjes en ander iets van hoog waarde. Maar ik ken de waarheid van achterbank, donkere vochtige schuurtjes in ghettowijken, struiken in parken waar zelfs de afdruk van jullie lichamen niet meer weg te krijgen zijn. Jullie zijn die wijven die op straat lopen en genieten van alle ogen, want iedereen wil jullie graag nemen tussen de benen, en sommige zelfs een paar keer voordat ze jullie dumpen als wegwerp telefoontjes. Gekste van alles is dat jullie dit blijkbaar normaal vinden en er zelfs trots op zijn. Zeh3ma we zijn highclass, maar wollah jullie zijn ook echt ”high” van de ”class” die jullie dus denken te hebben. Maar leg mij uit jij mooie verpakte inhoudsloze rottende karakter dat je bent, wat bezielt jou om in het openbaar jezelf als moslima te exposé op een festival? Ik begin telkens meer te denken dat dat hoofddoekje puur is om ogen aan te trekken aangezien jullie soort verslaafd is aan gezien worden.

Laat de hijab met rust, of draag hem in het openbaar met waardigheid die het verdient

Voor degene die correctie willen in hun kilometers, klik hier. Voor alle duidelijkheid, gaat hier om voertuigen, niet om vaginacorrecties. Want voor dat laatste is nog geen technologie voor uitgevonden die het krijgt zoals het was. Een opgegeten banaan komt nou eenmaal als een drol uit je kont, en niet als een verse banaan al wil je dat de hele wereld wijsmaken. Ohja, beter schijnheilige wijven met schaamte, dan openbare schaamteloze toiletpotten die schreeuwen om pikken, ja toch!

Post Author: Youness Ouaali

248 reacties op “Hoofddoekjes op festivals, het kan gewoon in 2019.

  Thomasgorne

  (24/12/2019 - 19:09)

  Нужна помощь юриста?
  ВОСПОЛЬЗУЙТЕСЬ БЕСПЛАТНОЙ КОНСУЛЬТАЦИЕЙ БЕЗ ПРЕДОПЛАТЫ И ОЧЕРЕДЕЙ.
  http://bit.ly/2JBFtzq
  совместное оказание услуг договора

  Услуги для юридических лиц
  http://bit.ly/2JBFtzq

  Thomasgorne

  (08/12/2019 - 00:27)

  Сегодня, в связи с экономическим кризисом, большинство из нас ощущают острейшую нехватку в деньгах.
  Чтобы хоть как-то дотянуть до зарплаты, люди одалживают деньги у знакомых и родственников, сдают в ломбарды драгоценности и бытовую технику.

  Банки тоже не очень идут на выдачу потребительских кредитов, так как значительно усилили правила к заемщикам.
  [url=http://bit.ly/2QbO2VS]Ипотека[/url]

  Получение кредита в банке — это еще и нескорый процесс, так как нужно собрать большой пакет документов и дождаться одобрения, а это может занять несколько дней.

  Исправить положение вам поможет срочный займ, который можно оформить не отходя от своего компьютера. Этот сервис предоставляют микрофинансовые организации, сокращенно МФО. В любом городе России имеется много таких организаций, и у каждой из них свои условия.
  Все делается максимально быстро и качественно.

  Преимущества онлайн займа
  Преимущества очевидны. Во-первых, от вас не будут спрашивать справку с места работы. Достаточно иметь паспорт и ИНН. Во-вторых, процент отказов очень мал. В-третьих, погасить долг можно очень просто в своем личном кабинете или переводом через систему интернет-банкинга на расчетный счет МФО.

  Мы поможем вам получить срочный заем под максимально выгодные условия. У нас собрана вся нужная информация. Все, что вам останется, — это перейти по ссылке и заполнить онлайн заявку. Деньги практически мгновенно поступят на вашу банковскую карту.
  [url=http://bit.ly/33I07FY]ПОЛУЧИТЬ КРЕДИТ ОЧЕНЬ ПРОСТО ОТ 1.000 ДО 3.000.000 РУБЛЕЙ[/url]

  Thomasgorne

  (08/12/2019 - 00:00)

  Сейчас, в связи с экономическим кризисом, практически все из нас ощущают острую нехватку в финансовых средствах.
  Чтобы хоть как-то перестраховаться, многие одалживают деньги у знакомых и родственников, закладывают в ломбарды драгоценности и бытовую технику.

  Банки тоже не очень охотно идут на выдачу потребительских кредитов, так как значительно ужесточили требования к заемщикам.
  [url=http://bit.ly/33I07FY]Подбор кредита[/url]

  Получение кредита в банке — это еще и нескорый процесс, так как нужно собрать большой пакет документов и дождаться одобрения, а это может занять несколько дней, а иногда и недель.

  Исправить ситуацию вам поможет срочный займ, который можно оформить не отходя от своего компьютера или ноутбука. Эту услугу предоставляют микрофинансовые организации, сокращенно МФО. В любом городе России имеется много таких организаций, причем у каждой из них свои условия.
  Все делается очень быстро и качественно.

  Преимущества онлайн займов
  Преимущества очевидны. Во-первых, от вас не будут требовать справку с места работы. Достаточно иметь паспорт и ИНН. Во-вторых, процент отказов очень мал. В-третьих, погасить долг можно очень просто в своем личном кабинете или переводом через систему интернет-банкинга на расчетный счет МФО.

  Мы поможем вам получить срочный кредит под очень выгодные условия. У нас собрана вся нужная информация. Все, что вам останется, — это перейти по ссылке и заполнить онлайн заявку. Деньги практически мгновенно поступят на вашу банковскую карту.
  [url=http://bit.ly/2KefdeU]Кредит без сбора документов[/url]

Geef een reactie