Marokkaanse vrouw total loss geslagen door ex-man

Nu wil ik mijn verhaal kwijt over marokkaanse mannen want dat zijn pas de terringlijers dat zijn pas de rotzakken, smetha nummer 1. Sorry voor mijn taalgebruik..

Korte tijd geleden las ik je verhaal over marokkaanse vrouwen die vreemd gaan. En het verhaal zelf van de marokkaanse vrouw die haar kant van het verhaal vertelde. Laat ik dit eerst even zeggen ik ben absoluut tegen vreemd gaan, of je nou mishandeld wordt of verwaarloosd het is en blijft een zaak van de duivel. Ik kan ook niet begrijpen dat een vrouw of een man uberhaubt vreemd gaat. Maar toch doet het me meer wanneer een vrouw vreemd gaat. Misschien heeft dit te maken met onze cultuur. Alles wat een vrouw doet is taboe mag niet maar als een man het doet, ach ja het is toch een man !!

Younes ik was erg jong getrouwd geweest, in mijn tijd deden we niet aan relaties of social media etc. Als je gezien werd met een man op straat was je al slecht. Een jongen waarmee ik opgegroeid ben kwam om mijn hand vragen. Eerste instantie wouden mijn ouders helemaal niet dat ik ging trouwen. Maar in mijn ogen was trouwen een sprookje. Ik zag het helemaal voor me, getrouwd samen met mijn man leuke dingen doen, op vakantie gaan en dit keer reizen. Bedoel eerlijk? Als ongetrouwde marokkaanse meisje, kwam je niet verder dan je eigen straat in marokko. Ik vroeg mijn moeder om me te leren koken, en alles te leren hoe een vrouw zich moet gedragen in het huwelijk. Mijn moeder een super lieve gelovige vrouw vertelde mij dat geduld alles is, en dat een vrouw alle geduld moet hebben.

Ik ging trouwen en het was een prachtige bruiloft. Ik heb veel gehuild ik moest het huis van mijn vader verlaten. Het huis
waar ik me altijd beschemrd heb gevoeld het huis waar ik in liefde ben opgevoed, het huis waar ik werd gezien als een prinses. Ik ging bij hem wonen, eigenlijk een onbekende man , iemand die ik nog moet leren kennen onder 1 dak. Als ik wist younes dat mijn leven er zo uit had gezien, was ik nooit gestapt in een huwelijksbootje. Eerste week va mijn huwelijk was al een ramp, meneer had een pinda alergie waar ik dus niks van wist. Dames mochten jullie trouwen vraag eerst bij de dokter zijn dossier op wie weet wat voor alergie hij heeft. Ik ben toen meteen geslagen uitgescholden etc. Enige wat hij deed was drinken, gokken uitgaan en vreemd gaan. Hij had meer als 10 tallen relaties. In het begin deed hij alles stiekem. Maar meneer merkte al meteen dat geduld mijn wapen was, dat ik geduld heb meegekregen van mijn moeder. En hij wist dondergoed ik zou toch alles pikken, ik zou toch alles slikken, want scheiden tja dat is taboe . MY ASS MET JE TABOE!!!!

Van stiekem vreemd gaan was het openbaarlik vreemd gaan. En ik? Ik was letterlijk een huisslaaf geworden, ik mocht de hele dag het huis opruimen en wanneer ik klaar was ook die van zijn moeder. Ik heb hier nooit problemen mee gehad maar zijn moeder heeft 6 dochters waarvan 3 thuiswonend. Wanneer hij dronken thuis kwam mishandelde hij me zo hard dat ik na mijn scheiding ( 9 jaar) nog last en klachten heb. Hij stond wel eens op mijn gezicht en bespuugde me , weetje hoe vernederend dat was ? Weetje hoe ik me voelde ? Als een voetveeg, hij vekrachte me letterlijk in bed met voorwerpen waar ik niet eens over wil hebben.

Ik raakte zwanger van een zoontje, hij wou helemaal geen kinderen. Negen maanden lang heb ik mijn buik moeten beschermen, negen maanden lang heb ik angst geleefd hij gaat me kind wat aan doen. negen maanden lang was ik nog steeds een huisslaaf. Mijn bevalling ? Daar waren slechts de dokters en allah swt met mij , hij was er niet te druk met uitgaan en blowen. De adhaan heb ik in mijn zoons oren gefluisterd!!! Toen ik thuis kwam van het ziekenhuis, was meneer nergens te bekennen . Nooit naar zijn zoon gekeken, nooit zijn zoon opgetild. Weetje younes wie hij wel optilde ? Dat was dochter van zijn vriendin. Een marokkaanse dame die in een cabaret werkte hij deed alles met haar kind. Pretparken, bij hun slapen. En zijn bloed eigen zoon daar keek hij niet om.

Keer op keer mishandeld worden, keer op keer uitgscholden worden, waar je kind bij is. Mijn kind was nog maar een paar maanden en hoorde zijn moeder elke avond huilen schreeuwen om haar leven. Uiteindelijk heeft hij ons verlaten is hij met miss cabaret verder gegaan, en brengt hij haar elke avond om te serveren in een cabaret met de auto en haalt haar ook op. Wat doet hij in die tussen tijd ? Oppassen op haar kind.

Ik heb geen hekel aan marokkaanse mannen, maar jullie hebben altijd maar snel een oordeel over marokkaanse vrouwe. Wij hebben fucking veel geduld, en al worden we zo slecht behandeld pikken we nog alles. Vechten voor onze huwelijk, vechten voor onze man. Maar het kan hem niks schelen. We worden gebruikt als voetvegen en andere wijven die er bij lopen alsof ze gevlucht zijn uit een bordeel. Die worden verwend die krijgen alles , die worden behandeld als prinsses.

Dit is oproep naar alle dames aub laat het nooit zo ver komen, ik ben alhamdulilah van hem verlost. Hij kijkt niet meer om naar zijn zoon of naar ons. Hij ziet zijn zoon niet , vraagt er niet om. Maar alhamduililah ik heb het zo goed nu, heb geleerd voor me zelf te zorgen, me eigen woning, me kind kan koran lezen en begrijpen, me kind doet het goed op school. Als ik nog bij hem was gebleven dan hadden ze mijn zoon afgepakt en was ik waarschijnlijk vermoord. Ik ben nooit vreemd gegaan , heb nooit contact gezocht met een man, heb nooit naar een man gekeken… tot de dag van vandaag.

Lieve younes, ook jij bent continu bezig om vrouwen naar beneden te halen. Je zegt zelf ook zo vaak dat jij de grootste klootzak bent. Waarom hoor ik je nooit over marokkaanse mannen ? Dat hun de grootste terringlijers zijn op aarde. Het zijn zulke klootzakken younes, dat ik al 9 jaar vrijgezel ben, nooit gedate hebt nooit met een man ben geweest. Puur omdat ik een hart heb die er handmatig uitgerukt is , en ik heb besloten mijn hart nooit meer terug plaatsen. Ik hoef nooit meer een man in me leven, ik hoef nooit meer te maken willen hebben met een smetha. Want 70 procent van de marokkaanse mannen zijn smetha…

Daarom een staande ovatie naar de overige 30 procent

Post Author: Youness Ouaali

8 reacties op “Marokkaanse vrouw total loss geslagen door ex-man

  Sultanmou

  (26/02/2020 - 20:08)

  IN-NL_MAG EEN RELATIE INDIEN BEIDEN AKKOORD 18_JAAR=E8C6
  ^…DUS ONGETROUWD-MAAR SHARIAH-49:2IS NET 1_STAPJE HOGER_JE BENT VERPLICHT WAARHEIDSGETROUW TE INFORMEREN-DAT JE HAAR LEUK VIND EN -ACT-NIKKAH-62:2هُوَ الَّذي
  بَعَثَ فِي الأُمِّيّينَ رَسولًا مِنهُم يَتلو عَلَيهِم آياتِهِ وَيُزَكّيهِم وَيُعَلِّمُهُمُ الكِتابَ وَالحِكمَةَ وَإِن كانوا مِن قَبلُ لَفي ضَلالٍ مُبينٍ_^FAMILY:55:78
  DAAR HOORT EEN BRUIDSCHAT WAARDIG INTRINSIEK, OOK EERST NL DAN ISLAM-46:15:EN DE MAN DIENT HAAR VOLLEDIG TE VOORZIEN, EN ZIJ IS NOT VERPLICHT OM MEE TE BETALEN MET EEN RESERVE TENZIJ ZIJ HET VRIJWILLIG DOET, EN DE MAN MAG ENKEL LENEN, EN TERUG BETALEN OP BELOFTE+_DOE JE DAT NIET DAN BEN JE ONWAARDIG ALS MAN, OMDAT JE DE SCHANDE OPJEZELF HEBT AFGEROEPEN, EN TAWBA +_SEC’R
  STANDVASTIG VERGEVEN-It is He who sent to the unlettered [people]
  an apostle from among themselves,
  to recite to them His signs, to purify them-ALS JE TOESTEMMING HEBT ALLAH_SWT-KRIJG JE REKENSOM ORGASMES_+VRUCHTBAARHEID
  BAARMOEDER-NIET ENKEL VROUW MAAR HET LEVEN ZELF, ALS JE DIE TOP BEREIKT, DAN SNAP JE PAS HOE DOM HET IS OMJEZELF TE BEDRIEGEN, ORGASME VROUW JE DICK WORD GEBLOKKEERD DOOR OPENING TUIN VAN EDEN-QIBLAH-LMNA:8:2
  and to teach them the Book and wisdom-ZELF EEN NL GAAT NOOIT NAAR EEN ANDERE MAN KIJKEN, EN HET IS WEDERZIJDS-and earlier they had indeed been-0,64%_IS
  in manifest error-WEINIG-OJA VANDAAR GET PIJPGEDRAG, WAT ERGENS ANDERS VOOR BEDOELD
  IS, HMM WAT ZOU DAT KUNNEN ZIJN ? HEB GEEN FLAUW BENUL ?
  HEEFT IEMAND IDEE-? 44:4فيها يُفرَقُ
  كُلُّ أَمرٍ حَكيمٍ_ALLE FUNCTIES WIRDE
  DAAR DEFINITIEF GESCHAKELD-?
  SMOKE:KING الدخان PASSIE R-27:40
  AL-DUKHĀN MECCAN-27:40:RM
  OK MAAR HOE DAN ?-44:4 Every definitive-19:21 matter is resolved in it-66:12-OK HOE DOE IK DAT ?
  DANKBAAR ZIJN ?= 32:15-۩+PH=8¹
  That is, on the Night of Ordainment. See 97:1-5 BETER DAN 1000 MAANDEN, OP PELGRIMSTOCHT IN BED, OK NICE! EN DAN ?-44:5 أَمرًا
  مِن عِندِنا ۚ إِنّا كُنّا مُرسِلينَHIJAB-STEALTH
  MODE, GEHEIMEN ZIJN INDEED ROMANTISCH, MAAR DEZE ZIJN TOT DE DOOD ONS SCHEID-as an ordinance1 from Us:94:12345678:R
  Indeed We have been sending:2;255

  SIGN-MOJO-27:40 قالَ الَّذي عِندَهُ عِلمٌ
  مِنَ الكِتابِ أَنا آتيكَ بِهِ قَبلَ أَن يَرتَدَّ إِلَيكَ طَرفُكَ ۚ فَلَمّا رَآهُ مُستَقِرًّا عِندَهُ قالَ هٰذا مِن فَضلِ رَبّي لِيَبلُوَني أَأَشكُرُ أَم أَكفُرُ ۖ وَمَن شَكَرَ فَإِنَّما يَشكُرُ لِنَفسِهِ ۖ وَمَن كَفَرَ فَإِنَّ رَبّي غَنِيٌّ كَريمٌ__SPEED MAX ¹S-62:11:11:7:7:8
  The one-NOT NEO BUT-MHMD:47:5 who had knowledge of the Book:M³ said, ‘I-3:55 will bring it to you in the twinkling of an eye.44:4’ So when:R he saw it set near him:20:69:70 he said, ‘This is by the grace of my:N84 Lord:34:36 to test me if I will give:R thanks or be ungrateful:76:4 And:M³ whoever gives thanks:94:8 gives:1:5 thanks only for his own sake:29:6:R
  And whoever is ungrateful [should know that] my Lord is indeed:112:4 all-sufficient, all-generous.’-2:254:M

  He is said to have been Solomon’s vizier and successor 18:84 إِنّا مَكَّنّا لَهُ
  فِي الأَرضِ وَآتَيناهُ مِن كُلِّ شَيءٍ سَبَبًا-VAULT
  53:49-Indeed We had granted him power in the land and given him the means to all things-BIO-QM:85:22:E

  CHAPTER 85:21 بَل هُوَ قُرآنٌ مَجيدٌ M³
  Rather it is a glorious Qurʾān-10:83:I

  BETER DAN 1000 MAANDEN VOORDEEL DAN ALLE JINNS EN MENSEN OPGETELD, SINDS EERSTE TOT LAATSEN_INCL-BUT
  ELKE MENS IS AFHANGKELIJK TROUW GROEI IMAN WOORD ALLAH SWT-85:22 في لَوحٍ مَحفوظٍ RM
  In a preserved tablet=QADAR-البروج
  M← Sura 85 →C=77E The surah is also known as Signs of the Zodiac, The Constellations, The Houses of the Zodiac, The Towering-40:15:151 Constellations, Zodiacal Signs-M³
  Please consider a donation of any amount TAWBA to help uR ZELF further THE HOUSES
  AL-BURŪJ MECCAN»The surah that opens with a three-part oath of the Divine One, who swears by the sky studded with The Houses, by the assurance that the Day of-47:12345 Resurrection shall come, and by His Own Universal Witness, which beholds all, that the believers shall have their reward, and the-BLA BLA unbelievers their punishment, in the Hereafter. It takes is name from “the houses” (burūj) mentioned in verse 1, normally understood in conjunction to the constellations. The surah strengthened the heart of the Prophet Muḥammad and his followers by referring to the fate of those who tortured earlier believers. The title expresses God’s power over the whole universe, from the stars in the sky to the evildoers referred to in this surah 27:44 قيلَ لَهَا
  ادخُلِي الصَّرحَ ۖ فَلَمّا رَأَتهُ حَسِبَتهُ لُجَّةً وَكَشَفَت عَن ساقَيها ۚ قالَ إِنَّهُ صَرحٌ مُمَرَّدٌ مِن قَواريرَ ۗ قالَت رَبِّ إِنّي ظَلَمتُ نَفسي وَأَسلَمتُ مَعَ سُلَيمانَ لِلَّهِ رَبِّ العالَمينَ_WELDONE:31:34
  It was said to her, ‘Enter the palace.’ So when she saw it, she supposed it to be a pool of water, and she bared her shanks. He said, ‘It is a palace paved with crystal.’ She said, ‘My Lord! Indeed I have wronged:R5 myself, and I submit with Solomon to Allah, the Lord of all the worlds.’R

  UITLEG:ANOTHER:PARABEL:M³2
  55:1←¹³I¹_E 41¹¹ M³ →فصلت:M³
  ELABORATED= فصلت 6¹³² C4:M³
  FUṢṢILAT:M¹:11:ثُمَّ استَوىٰ إِلَى السَّماءِ
  وَهِيَ دُخانٌ فَقالَ لَها وَلِلأَرضِ ائتِيا طَوعًا أَو كَرهًا قالَتا أَتَينا طائِعين ¹²I² ¹¹²E¹ I³¹ M¹⁴¹I
  E8I ⁴7¹N 68¹³ ³8¹ E³³¹R⁴ ¹¹²I¹ ²E³¹ ¹E
  ²98¹ 8¹³²¹ ¹²I5¹ ²¹I³I5:BIG BANG:VB
  In liefde je bent het mooiste wat er is, wil je mij of red je het zelf?
  Dont tell me what to do, You already know what I want I5 III⁴¹ 114 E⁴ 114
  IIIE 8³ E² M² I8³ 114 E³ C² II³ 114 I¹⁴¹
  M⁴? 66:12:2166 15:99:99:6:7 7:206
  Then He turned to the heaven, and it was smoke, and He said to it and to the earth, ‘Come! Willingly or unwillingly!’ They said, ‘We come heartily.’ M285:21:22:23:24:25:26 H

  Indeed, His all-encompassing power is a recurring theme throughout the surah.«18:85 فَأَتبَعَ سَبَبًا SO VET !-17:1
  So he followed a means-62:3وَآخَرينَ
  مِنهُم لَمّا يَلحَقوا بِهِم ۚ وَهُوَ العَزيزُ الحَكيمُ_M7
  And to others from among them [as well] who have not yet joined them.
  And He is the All-mighty, the All-wise-18:82:027:81:82:83:84:85:R

  GEZEGEND:NEDERLAND:40:44:NL
  فَسَتَذكُرونَ ما أَقولُ لَكُم ۚ وَأُفَوِّضُ أَمري إِلَى اللَّهِ ۚ إِنَّ اللَّهَ بَصيرٌ بِالعِبادِ 020:135:20:18:R
  Soon you will remember what I tell you, and I entrust my affair to Allah. Indeed Allah sees best the servants
  ^.________________________P 55:78:H

  MYSTERIEUS:ALGERIJE:46:13:إِنَّ
  الَّذينَ قالوا رَبُّنَا اللَّهُ ثُمَّ استَقاموا فَلا خَوفٌ عَلَيهِم وَلا هُم يَحزَنونَ NEVER:DID:32:30
  Indeed those who say, ‘Our Lord is Allah,’ and then remain steadfast,
  they will have no fear, nor will they grieve.R:19:21:KHIDR:P:6666:61:M4

  Bestaan er domme mensen in de Creatie? Nee! Mensen kiezen voor DOM:046:4 قُل أَرَأَيتُم ما تَدعونَ مِن دونِ
  اللَّهِ أَروني ماذا خَلَقوا مِنَ الأَرضِ أَم لَهُم شِركٌ فِي السَّماواتِ ۖ ائتوني بِكِتابٍ مِن قَبلِ هٰذا أَو أَثارَةٍ مِن عِلمٍ إِن كُنتُم صادِقينَ MURMUR:R
  Say, ‘Tell me about what you invoke besides Allah:MUHA:77:18:MMAD:F
  Show me:2011:what [part] of the earth:19:45:46:47:48:have they created:19:50:Do they have any share in the heavens? WISHFULL:TI
  Bring me a scripture [revealed] before this:20:09? or some vestige of [divine] knowledge:ALK:QM:88:8
  should you be truthful:74:56:114

  Iran aanvallen is dat een goed idee?
  Absoluut niet! levensgevaarlijk, vooral als je niet terug naar de middeleeuwen EU:55:36:37:38:M

  Melodramatisch omschrijving:99:8
  ^.R9:7 فَمَن يَعمَل مِثقالَ ذَرَّةٍ خَيرًا يَرَهُ:M³
  So whoever does an atom’s weight of good will see it E:47:38:022:55:F
  R9:8 وَمَن يَعمَل مِثقالَ ذَرَّةٍ شَرًّا يَرَهُ:M³
  And whoever does an atom’s weight of evil will see it N 47:38:022:55:F

  ^.___STORY:ENVELOP:85:20:21:22
  Iran aanvallen is net een vlak gebied in de nacht willen betreden vol met stieren, die waakzaam zijn voor hun habitat:E5I 2:33:Of net een leeuw ontmoeten in een berggebied die je tegenkomt, oog in oog, en verstijft, en hij zegt pak een steen en gooi het tegen mijn kop of ik eet je op, maar wonden genezen snel en praatjes niet EEN:DEJAVÚ:31M³
  QM:15:58:قالوا إِنّا أُرسِلنا إِلىٰ قَومٍ مُجرِمين
  They said, ‘We have been sent toward a guilty people NAJD:114:6

  Meest Instabiele land ter wereld, is Iraq why ? 15 jaar is 6000:R 27:39:C
  AS:ﷺ:MHMD:III:39:قالَ عِفريتٌ مِنَ
  الجِنِّ أَنا آتيكَ بِهِ قَبلَ أَن تَقومَ مِن مَقامِكَ ۖ وَإِنّي عَلَيهِ لَقَوِيٌّ أَمينٌ RUMSFELD:18:6:7
  An afreet:DEMONIZED from among the jinn said, ‘I will bring it to you before you rise from your place. Indeed I have the power for it and am trustworthy:CÏA:DAJJAL:III:E R6
  Ifrīt (noun): devil, demon, giant, rebel; (adj.) cunning, sly, wily, smart, mischievous, rebellious, defiant:998

  AS:ﷺ:MHMD:III:40 قالَ الَّذي عِندَهُ عِلمٌ
  مِنَ الكِتابِ أَنا آتيكَ بِهِ قَبلَ أَن يَرتَدَّ إِلَيكَ طَرفُكَ ۚ فَلَمّا رَآهُ مُستَقِرًّا عِندَهُ قالَ هٰذا مِن فَضلِ رَبّي لِيَبلُوَني أَأَشكُرُ أَم أَكفُرُ ۖ وَمَن شَكَرَ فَإِنَّما يَشكُرُ لِنَفسِهِ ۖ وَمَن كَفَرَ فَإِنَّ رَبّي غَنِيٌّ كَريمٌ 2003:START 64:15:16:17:18
  The one:KHIDR:who had knowledge of the Book:44:4:Glorious Qurʾān:R
  BRAINZ:IT preserved tablet:MHMD
  SCHAAKBORD:064:18:R6
  Said, ‘I will bring it to you in the twinkling of an eye.’ So when he saw it set near him, he said, ‘This is by the grace of my Lord, to test me if I will give thanks or be ungrateful. And whoever gives thanks, gives thanks only for his own sake. And whoever is ungrateful [should know that] my Lord is indeed all-sufficient, all-generous KHIDR:85:15:16 ¹II:35

  He KHIDR:to have been Solomon’s:1425:2004:055:1:2:3:4:vizier and successor:61:6:7:8:9:E 66:11:12:M³

  AS:ﷺ:MHMD:III:41قالَ نَكِّروا لَها عَرشَها
  نَنظُر أَتَهتَدي أَم تَكونُ مِنَ الَّذينَ لا يَهتَدونَ:RU
  He said, ‘Disguise her throne for her, so that we may see whether she is discerning or if she is one of the undiscerning ones 20:04-20:18:19:R

  B.v voor mijn opname bij GGZ zijn er vele mensen benadeeld tot de meest smerige details, onder de indruk nee, smerig? Afschuwelijk.
  Dagboek inmiddels bijna 400Tb, met compressie technieken-2007 ^TOTAL-1001-TB-17:101 وَلَقَد آتَينا
  موسىٰ تِسعَ آياتٍ بَيِّناتٍ ۖ فَاسأَل بَني إِسرائيلَ إِذ جاءَهُم فَقالَ لَهُ فِرعَونُ إِنّي لَأَظُنُّكَ يا موسىٰ مَسحورًا-ITS WRITTEN MULTI-R
  Certainly We gave Moses:18:82:83 nine=MMs manifest signs:38:35-So ask the Children of Israel:2011:12:R When he came to them:20:15:16:17 Pharaoh said to him:20:14 ‘O:20:18 Moses:20:19-indeed I think you are bewitched.’-26:27:28:29:30:30:60:R²

  Bij een waardige geduld jaren ontvouwde dit tot een pulp, de reden daarvoor is, hoevaak is er naar mij persoonlijk uitgedaagd voor agressie? Te vaak! Multi zaken, teveel om op te noemen, alles is tot in de fijnste details-78:28-Succes? Wishfull thinking!:17:102قالَ لَقَد عَلِمتَ
  ما أَنزَلَ هٰؤُلاءِ إِلّا رَبُّ السَّماواتِ وَالأَرضِ بَصائِرَ وَإِنّي لَأَظُنُّكَ يا فِرعَونُ مَثبورًا_BIG-TIMR-9
  He:47:38 said:R You certainly know that no one has sent these [signs] except the Lord of the heavens and the earth as eye-openers, and I, O Pharaoh, indeed think you are doomed.’-BIG FUCKED, AL ZIJN PLANNEN ZIJN MISLUKT +_ZIJN BLA BLA STERFT AF, SUPERSPEED, EN MENSEN VAN FAITH HEBBEN NIKS TE VREZEN+_SURPRISE VOOR OPGEBRACHTE GEDULD, EN STIMULEREN VREDE MEDEMENS, NOTHING TO LOOSE-17:111 وَقُلِ
  الحَمدُ لِلَّهِ الَّذي لَم يَتَّخِذ وَلَدًا وَلَم يَكُن لَهُ شَريكٌ فِي المُلكِ وَلَم يَكُن لَهُ وَلِيٌّ مِنَ الذُّلِّ ۖ وَكَبِّرهُ تَكبيرًا__GEZOND-VERSTAND:R5
  And say, ‘All praise belongs to Allah, who has neither taken any son, nor has He any partner in sovereignty, nor has He [taken] any ally out of weakness,’ and magnify Him with a magnification [worthy of Him:112:4

  Sultanmou_^GEDULD IS SCHONE ZAAK-103:3-23:1 قَد أَفلَحَ المُؤمِنونَ M³
  Certainly, the faithful have attained salvation_^7:55:56:056:79:80:M5

  The surah is also known as The Heifer المؤمنون THE FAITHFUL MECC
  AL-MUʾMINŪN 23:118 23:2 الَّذينَ هُم
  في صَلاتِهِم خاشِعونَ_2:285:286-24:64:R
  —Those who are humble in their prayers^GEZOND VERSTAND=103:3
  ^.__CASE CLOSED=91:15 وَلا يَخافُ
  عُقباها IMAN=DEVINE PAD=23:11:M³
  And He does not fear its outcome:R
  ||||||||||||||||||||:MEYEMI-6000:19:98:||||||

  THE THRONGS الزمر AL-ZUMAR
  3975-MECCAN 10:38أَم يَقولونَ افتَراهُ ۖ
  قُل فَأتوا بِسورَةٍ مِثلِهِ وَادعوا مَنِ استَطَعتُم مِن دونِ اللَّهِ إِن كُنتُم صادِقينَ_DISCUSIE IS
  THEIR ULTIMATE REACH-Do they say, ‘He has fabricated it?’ Say:2:23 ‘Then bring a sūrah like it, and invoke whomever you can, besides Allah, should you be truthful.’-2:24:R

  A5:02:255:اللَّهُ لا إِلٰهَ إِلّا هُوَ الحَيُّ القَيّومُ ۚ لا
  تَأخُذُهُ سِنَةٌ وَلا نَومٌ ۚ لَهُ ما فِي السَّماواتِ وَماE³ فِي الأَرضِ ۗ مَن ذَا الَّذي يَشفَعُ عِندَهُ إِلّا بِإِذنِهِ ۚ يَعلَمُ ما بَينَ أَيديهِم وَما خَلفَهُم ۖ وَلا يُحيطونَ بِشَيءٍ مِن عِلمِهِ إِلّا بِما شاءَ ۚ وَسِعَ كُرسِيُّهُN8M السَّماواتِ وَالأَرضَ ۖ وَلا يَئودُهُ حِفظُهُما ۚ وَهُوَH³ العَلِيُّ العَظيمُ M³8¹⁴⁴¹D:KHIDR:2:286:E¹
  Allah—there is no god except Him— is the Living One, the All-sustainer. Neither drowsiness befalls Him nor sleep. To Him belongs whatever is in the heavens and whatever is on the earth. Who is it that may:KHIDR intercede with Him except with His permission? He knows that which is before them and that which is behind them, and they do not comprehend anything of His knowledge except what He wishes. His seat embraces the heavens and the earth, and He is not wearied by their preservation, and He is the All-exalted, the All-supreme 12:111:I
  AL:KHIDR:GRE:EN:67:01:AL-MULK
  ME:114:115:ﷺ:M4:4:74:56:56:96:M
  07:5:6:7:A3:15-۩_صدق الله العظيم الملك
  ^.__الملوك:6:165:6:88:CATTLE:ANʿĀM
  E:Ex8³:199:الأنعام:.←F7:A→الملك:P:30
  A:SOVEREIGNTY:MECC:AN:A:H:MD
  M:GR:RELATIVITY:85:22:H 4:176=R

  NerkasBug

  (29/05/2019 - 01:13)

  Оформить моментальный займ на сайте MEGA-ZAIMER.RU

  Разные ребята привыкли динамично брать займы в сети. В интернете есть большое количество веб-сайтов, которые позволяют брать денежные средства в займ виртуально. Сейчас не 90ые и нет потребности посещать банк, чтобы взять займ. Вы можете кликнуть на mega-zaimer.ru и оформить заявку на получение займа.

  Сегодня на сайте есть разные варианты займов. Вы можете получить [url=https://mega-zaimer.ru/]займу на карту мгновенно круглосуточно без отказа[/url] при этом сумма займа может быть 1000 рублей, а может быть 10000 рублей. Чтобы вы могли получить денежные средства, вам надо иметь банковскую карточку. Оптимально, чтобы эта кредитка была одного из банка РФ. В этом случае трансфер будет произведен моментально.

  Необходимо отдельно сказать и о том, что вы можете оформить займ в интересующих Вас организациях. Как вариант может быть, как E-Капуста, так и Платиза, а также есть микрокредиты на банковскую карту. Вы можете без особых вопросов получить займ буквально за 10 минут. Вам необходимо будет заполнить анкету и при необходимости ответить на вопросы менеджера. Для получения займа нужно указать персональные данные и номер телефона, на который может прийти код активации.

  Одобрение происходит очень быстро. Важно отметить и то, что все организации предоставляют гарантировано финансы. На сайте подобраны МФК, у которых адекватные процентные ставки. Несмотря на то, что виртуальные займы на карту без отказа получить в банковских учреждениях сегодня трудно, взять займ в одном из МФО очень легко. Вы можете взять денежные активы на срок от 5 до 30 суток с возможностью продления займа.

  На [url=https://mega-zaimer.ru/category/bez-proverok/]https://mega-zaimer.ru/category/bez-proverok/[/url] у вас есть шанс выбрать МФК, которое подойдёт именно Вам! На портале собран каталог лучших сервисов. К сожалению, в жизни могут быть разного рода расходы, и online займ может быть очень кстати. Если вы желаете получить займ на карту онлайн стоит сделать выбор среди МФО на сайте. Это позволит вам в сжатые сроки решить любые вопросы с незапланированными расходами. На данный момент не все могут получать отличную зарплату, из-за чего в любое время могут появиться финансовые вопросы.

  Отдельно необходимо сказать, что у каждого сервиса существует своя служба поддержки. Это очень важно, ведь при получении займа могут появиться любые вопросы, будь это финансовые или технические. Решать такие вопросы оптимально сразу. Если вам потребовались финансы на лечение, но в банке вы не сможете получить их, а у родственников брать не выходит, предлагаем обратиться в МФО. Вы легко сможете получить нужную сумму и решить разного рода финансовые вопросы.

  Sultanmou

  (26/05/2019 - 20:45)

  M¦08¦46¦E9 وَأَطيعُوا اللَّهَ وَرَسولَهُ وَلا
  تَنازَعوا فَتَفشَلوا وَتَذهَبَ ريحُكُم ۖ وَاصبِروا ۚ
  إِنَّ اللَّهَ مَعَ الصّابِرينَ^E 27¦93-21¦112|G8
  And obey Allah and His Apostle, and do not dispute, or you will lose heart and your power will be gone. And be patient; indeed Allah is with the patient.^E 95¦8-M4.-44¦04|03¦13|

  Iemand die zegt alle vrouwen zijn hoeren, worden op de ondervragings dag gevraagd waarom? Weet je waar de Term van komt, en hoe het in het Latijns is gekomen? Hoer is een term die is overgenomen uit de oudheid bij bezoek van bepaalde landen in Azië, het is ook de bedoeling dat mensen hun hersenens gebruiken om na te denken, de Shit-Than maakt zaken die haram zijn halal, bijvoorbeeld termen :
  Alcohol vrij bier etc.
  ^]haram 100%

  Fruit bevat ook een lage gehalte alcohol, maar dat is natuur, tegen ongedierte bescherming laag, tegenwoordig bestaat deze fruit nauwelijks, door Fasad.

  Hij doet uitermate zijn best om mensen te misleiden, in de nette termen, wordt prostituees aangeduid of dame van plezier.
  Hoer is afgeleid van de term Horr wat puur betekent, mensen zeggen zaken maar vergeten heel snel de laatste dag, mooiste is vrouwen :

  Ik hoef nooit meer een man, en het zijn bandieten van de hoogste orde.
  ^) dit is een niet verstandige uitspraak, want ooit is het de laatste dag, de reden dat veel mensen in huwelijk problemen komen, doordat ze niet luisteren, naar hun ouders of geen toestemming vragen via gebed.
  De enige die je moet blamen is jezelf, wie zoekt zal zeker vinden.
  Het moment dat je afdwaald neemt Shit-Than het over, en hij heeft specifieke moment in een jaar om iemand onderuit te halen.

  Als een zending wordt gestuurd naar een persoon om hem te overtuigen, denk je dan dat Shit-Than dat niet weet, hij merkt het zodra zijn voorraad dreigt kleiner wordt, mensen worden overtuigd en satan druipt af,
  Het lijkt op een wonder die ze zien, en kunnen het niet zelf.

  En ALLAH SWT maakt duidelijk, ook al vind je haar leuk, je moet verstandig zijn, en zoals eerder, gezegd vrouwen en mannen die hun heer, in hun hart hebben, maken zich nooit zorgen, ondanks wat dan ook, doordat ze het boek lezen reciteren en net zo goed kennen als hun eigen kinderen, de Qurʾān heeft meerdere dimensie specifiek voor bestemden, tawba is een sterk handeling maar moet wel standvastig zijn.

  Aan de eigenaar van “wat is er”.nl bekijk bestudeer een interview, en aan het eind hoe de figuranten kijken, met een rare blik in de ogen, ze geloven hun eigen bullshit niet en toch lachen.

  114¦21¦112¦M13← Sura 21 →88¦1|
  CHAPTER^08¦46^21¦C4¦112¦M2
  THE PROPHETS AL-ANBIYĀʾ
  ( الأنبياء )^023¦59-|M*M*s¦98
  112 verses • revealed at Meccan
  ^M4|114¦010¦57¦M2 ^]E8^19¦38¦M3

  »The surah that mentions the names of sixteen of The Prophets and Mary, illustrating the unity of the divine message. Accounts of several prophets (anbiyāʾ) appear in this surah from verse 48 ff., hence its name. The surah stresses that fact that Muḥammad is a man like earlier prophets, and has been given the same message to declare the unity of God. It warns the disbelievers of the approaching Judgement from which there is no escape«E 7430E 192123¦18¦110¦M2

  ^]-بِسمِ اللَّهِ الرَّحمٰنِ الرَّحيمِ.^3466¦2166¦M
  M¦21¦1].^اقتَرَبَ لِلنّاسِ حِسابُهُم وَهُم في
  غَفلَةٍ مُعرِضونَ^E 111¦113¦M8||^313¦09
  Mankind’s reckoning has drawn near to them, yet they are disregardful in obliviousness.^E9E9
  ^6¦114¦21¦2].ما يَأتيهِم مِن ذِكرٍ مِن رَبِّهِم
  مُحدَثٍ إِلَّا استَمَعوهُ وَهُم يَلعَبونَ^E 3240E9
  There does not come to them any new reminder from their Lord but they listen to it as they play around,
  ^]°^16171819202122¦M¦48¦15¦M9
  M¦21¦3¦M2 لاهِيَةً قُلوبُهُم ۗ وَأَسَرُّوا النَّجوَى
  الَّذينَ ظَلَموا هَل هٰذا إِلّا بَشَرٌ مِثلُكُم ۖ أَفَتَأتونَ السِّحرَ وَأَنتُم تُبصِرونَ^M 27¦6-15¦99-E6
  their hearts set on diversions. The wrongdoers secretly whisper together, ‘Is not this [MMs] just a human being like yourselves? Will you give in to magic with open eyes?’^E 002¦286¦M¦20¦69¦M¦35¦38||

  ^] 6¦114|21¦4].19¦07-(قالَ رَبّي يَعلَمُ
  القَولَ فِي السَّماءِ وَالأَرضِ ۖ وَهُوَ السَّميعُ العَليمُ
  07¦M2¦85¦M8 ^E21¦112¦M|313¦0607
  He said, ‘My Lord knows every word in the sky and the earth, and He is the All-hearing, the All-knowing.’
  ^] E 55¦78-25¦60¦1396¦M¦13¦15¦M5
  [_+007).25¦60-۩-77|^17¦111¦114¦M3

  ^6¦25¦60¦M 1396-( وَإِذا قيلَ لَهُمُ اسجُدوا
  لِلرَّحمٰنِ قالوا وَمَا الرَّحمٰنُ أَنَسجُدُ لِما تَأمُرُنا وَزادَهُم نُفورًا ۩^239E4||275C13|M7
  When they are told: ‘Prostrate yourselves before the All-beneficent,’ they say, ‘What is “the All-beneficent”? Shall we prostrate ourselves before whatever you bid us?’ And it increases their aversion^E 5¦59¦19¦1
  ^39¦38-|23¦59¦19¦38¦21¦38¦14¦38|M1
  ALLAH {88¦٨٨-٧ } the Great,-E١٩
  The King of SOVEREIGNTY.-085¦01^
  |E صدق الله العظيم ملك الملوك ^١٩

Geef een reactie