Rellen in Urk is nog lang niet zo een gek idee

Wat mij gelijk opvalt over wat er in Urk heeft afgespeeld zijn de milde titels van de NL’se media, zo begint de telegraaf haar bericht met ”Politie haalt honderd Urker jongeren uit elkaar” Je zou bijna denken dat het gaat om 2 grote groepen die tegenover elkaar staan, dit terwijl het 100 agressieve mannen zijn die het opnamen tegen 1 onschuldige vrouw en haar zoon. De vrouw is naar de grond geslagen en mocht het gelukkig overleven in het ziekenhuis.

En niet alleen de moeder en zoon moesten het ontgelden, maar zelfs journalisten werden belaagd en bedreigd. Mooiste van alles is de politie die liever even geen aanhoudingen wilde verrichten, nee zij vonden de rust een stuk belangrijker. Het onderzoek is pas later begonnen, dus geen heterdaad meer en de verdachten zullen netjes een brief ontvangen van politie of ze even zo vriendelijk willen zijn langs te komen voor een kop koffie en wat gebak. De milde berichtgeving in de media is ook in het voordeel van deze terroristische jongeren, want zo kan er ook geen sprake meer zijn van een zeer geschokte rechtsorde.


Het zijn maar stink moslims met hun stink gebedshuizen, die mogen ieder week aangevallen worden en daar doen we lekker helemaal niks aan.

Hoe anders was het als het ging om 100 moslim jongeren die een joodse vrouw en haar zoon hadden mishandeld. De hele media zou onderste boven zijn en de 2e kamer zou overuren draaien over hoe dit nou in godsnaam kon gebeuren, we leven in immers in een land waar dit soort dingen absoluut niet getolereerd zijn. Ook zouden gasten zoals Yassin El Forkani op tv uitleggen dat dit het gevolg is van de islamitische scholen, want daar krijgen ze les hoe de kuffar uit te schakelen. En iedereen zou dit slikken als zoete koek ook al is er geen enkel bewijs en gelooft niemand dit. Aivd zou direct z’n handje ophouden en zeggen dat ze dit al zagen aankomen maar niet genoeg geld en mankracht hadden om dit te voorkomen. Maar hey, waar hebben we het over? Het zijn maar stink moslims met hun stink gebedshuizen, die mogen ieder week aangevallen worden en daar doen we lekker helemaal niks aan. Nou ja niet helemaal niks, we kunnen er altijd nog over discussiëren of er nou wel, of niet extra veiligheid zou moeten komen. Hier nemen ze trouwens wel alle tijd voor, want jullie hebben immers al op hun gestemd. En over 4 jaar hebben ze jullie weer nodig en zullen zij jullie weer veiligheid en rechtvaardigheid beloven, net als wat ze de afgelopen 40 jaar hebben beloofd en nooit zijn nagekomen.

Nu dreigt er aankomende vrijdag een groep richting Urk te gaan, ik zou heel graag willen zeggen dat dat niet de juiste manier is, maar moet eerlijk toegeven dat er geen andere manier is. Soms moet je hard en meedogenloos in actie komen voordat de instanties het een keer serieus gaan nemen, zoals ik altijd zeg, ”genoeg is genoeg, tijd om een duidelijke signaal af te geven”. Niemand zit aan onze zusters, en degene die dat wel hebben gedaan zullen gestraft worden, is het niet linksom, dan zal het rechtsom zijn.

Post Author: Youness Ouaali

15 reacties op “Rellen in Urk is nog lang niet zo een gek idee

Geef een reactie